Kezdőlap Interjú Interjú Recept Kapcsolat
2023. 09. 24.     Klaudi    Egyéb, Személyes, Tagek     7 komment

Sziasztok! Mai napon kitöltöttem egy őszi taget, amelyet Ninaa bloggertársam blogján olvastam el és nekem nagyon megtetszettek a kérdések, gondoltam én is kitöltöm, hiszen szeretem az őszt, így gondoltam miért ne? A másik, hogy kicsit meglepődtem, hogy még ezt a bejegyzését még nem olvastam, vagy nem töltöttem ki. Ha ti is kedvet kaptatok, akkor ajánlom hogy töltsétek ki ti is! Lássuk az én válaszaimat

 

pexels.com

1.Kedvenc őszi illat?
A természet illata, az eső illat és a fahéjnak az illatát nagyon szeretem.

2.Hogyan töltenél el egy esős napot?
Párommal tölteném, ahogyan mindig szoktuk. Bekuckózva-összebújva, forró csokit kortyolgatva és közben néznénk valami filmet vagy sorozatot, esetleg animét. Természetesen valami nassi mellé.

3.Kedvenc őszi ital?
Forró csoki vagy forró tea. Mindkettőt nagyon szeretem iszogatni, elkortyolgatni. Sőt! Nyáron is van olyan, hogy képes vagyok inni egy forró csokit, ha pont azt kívánom meg. A teát pedig szeretem hidegen és melegen is, nyári évszakban pedig van hogy tök jól esik egy jó nagy hideg tea, hűvösebb és télen jobban szeretem a meleg/forró teákat.

4.Milyen outfitet viselsz legtöbbször az ősszel? Melyik a kedvenced?
Kedvenc meleg pulcsijaimat/kötött pulcsikat szeretem, a fekete nadrágomat amelyben nem fagynak meg a lábaim/combjaim. Ha nincs túlságosan hideg, akkor farmer és zöld kabátomat ami szintén meleg, szeretem felvenni, valamint a meleg bakancsomat.

 

 

pexels.com

5.Mi a kedvenc őszi recepted?
Ilyen nem nagyon van, mert bármit megsütők vagy főzök ilyenkor, akár a lángost is. Ám, ha mondanom kéne egyet is, akkor almás pite.


6.Szoktál tököt faragni? Képet, ha van!
Megmondom őszintén, hogy régen faragtam kb 1-2db-ot, de ma már nem és nem is szokás vagy hagyomány ez nálam. Majd ha lesz gyerek, akkor valószínűleg, hogy vele fogok majd tököt faragni.

7.Szeretsz őszi dekorációt készíteni és/vagy kidekorálni a szobád/lakásod?
Nem nagyon, bááár… Most kivételesen elkezdtem faleveleket horgolni 😀 aztán ki tudja, lehet jó lesz valahová vagy valamire, pl poháralátétnek. Vásárolni max ilyen girlandot gondoltam, de meglátjuk J

8.Öltöztél már be Halloweenkor?
Még nem és nem is tervezem. Aztán majd ki tudja, egyszer talán.

9.Kedvenc film, ami az őszhöz kapcsolódik?
Coco c. animációs film, Harry Potter, Wednesday
Ezeket tudnám a legjobban hozzákötni a őszhöz, különösen a Coco-t, mert tényleg más kultúra és máshogyan közelíti meg a halált és elgondolkoztató, valamint nagyon jó a hangulata, a szemlélete, ahogyan hozzáállnak az elhunytakhoz, az valami gyönyörű számunkra.

10.Mit szeretsz a legjobban ebben az évszakban?
Hmm… Azt hiszem majd erről hozok majd egy posztot és majd ezt is kifogom javítani linkkel csatolva. Remélem nem gond 😉

10+1. Valami személyes kedvenc, amit  még fentebb nem említettél meg.
A pihe-puha papucsom, amit imádok a lábamon, illetve a vastag zoknikat is szeretem. Van egy mamuszom is amit szintén szeretek a lábamon, talán ezek azok amelyek személyes kedvenceim

 

Ezek lettek volna a válaszaim, remélem tetszett neked is tag.
Innen is köszönöm a tag-et! Én imádtam kitölteni.

Itt találod, ha kedvet kaptál te is.

 

Klaudi

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Visszajelzés
guest
7 hozzászólás
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Wikka

A cocot en is nagyon szeretem. A mexikoi kultúra mindig vonzott engem is. Pozitív értelemben. Jó volt olvasni. A kötött pulóverwket én is nagyon szeretem:)

Jakó Judit

Nagyon szuper a kérdéssor is, illetve a válaszaid is. Imádom az őszt. Számomra meghitt, kicsit lecsendesedik a világ. A színek, az illatok mind-mind csodásak.

Ninaa

Nagyon szuper válaszokat adtál, a Coco és a Wednesday nálam is nagy kedvenc ilyenkor. A tökfaragás szerintem tök buli, főleg ha a párunkkal csináljuk. A beöltözésre én simán rávennélek 😀 Velem jók ezek a progik 😛 😀

Fekete-Viràg V

De jó, szerintem ezt én is megcsinálom. Szuperek a válaszaid, jó volt olvasni ☺️☺️

Vivi

Szuper kérdések és örülök, hogy megválaszoltad őket! ???? Még én sem olvastam ezt a bejegyzést, de biztosan ki fogom én is tölteni! ???? Kedvencem az ősz és már alig várom, hogy igazi őszi idő legyen! ????????

Kitti

Sok-sok közös ???????????? Jó volt olvasni őket, lehet én is kitöltöm ❤️

Manó

Annyira jó, hogy nem csak én imádom ennyire az őszt. 🙂 szinte én is ugyenezeket írtam volna, mint te 🙂

7
0
Would love your thoughts, please comment.x