Kezdőlap Interjú Interjú Recept Kapcsolat
saját szerkeszetett kép
2020. 04. 08.     Klaudi    Képesek vagyunk magazin     0 komment

Képesek vagyunk magazin

Sziasztok! ?
Van egy bejelenteni valóm nektek! ?? Amint látjátok megjelent a Képesek vagyunk magazin 2. száma! Hogy mit jelent? Hivatalosan is mától fogva megjelent a magazinba az életem első cikke! ? Nagy megkönnyebbülést érzek magamban, a lelkemben is egyben. Ami számotokra lesz meglepetés… Olvasd végig a bejegyzésem és megtudod! ?

Nagyon-nagyon köszönöm itt is Kajtár Dórának a lehetőséget, hogy felkért, amit elfogadtam és éltem lehetőséggel!❤️ Amikor először rám írt ezzel a felkéréssel, arra gondoltam csak álmodom az egészet, meg rossz viccnek is szánhatta volna… De nem! ? Volt egy napom mindezt átgondolni, mérlegelni, tehát aludni rá egyet. Mint látjátok, a döntésem pozitív értelmet nyert, mert elfogadtam, és nagyon örülök hogy így döntöttem. ??

A magazint nem csak én írom egyedül, hanem sok mindenki mással együtt! Mindenkinek megvan a saját cikke, rovatja, a története, tapasztalatai, interjúk, érdekességek és mi egymás dolgok is olvashatók. Igyekszünk az ünnepekről is előre írni, mert a magazin csak 3 havonta jelenik meg online felületen és ez nekünk tökéletesen belefér az életünkbe. ?? 

Vajon… Kivan a maszk mögött? ??

Találj meg engem a —->> KÉPESEK VAGYUNK MAGAZINBAN! <<—-Ha megtalálod… Ott leszek Klaudiblog szerkesztője, bloggere. Hallássérült leányzója. ?

Klaudi

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x