Kezdőlap Interjú Interjú Recept Kapcsolat
Saját kép, mixit
2020. 05. 10.     Klaudi    Ajánló, Termékajánló     0 komment

Nem tudom mennyien ismeritek vagy hallotatok a mixit.hu oldalról. Én kb 1 hónapja találtam rá, egy youtuber által. Miután hallottam róla, nagyon felkeltette a kíváncsiságom és utána néztem hogy milyen termékeik vannak. Tudni kell rólam, hogy nem kifejezetten szeretem a zabkását vagy magát a zabpelyhet. Igaz csak párat próbáltam, de egyik sem ízlett nekem, bár fene tudja, mit rontottam el. ? A videós által volt egy kuponkód is, így 10% olcsóbban jutottam hozzá. Az is tetszik, hogy a rendelésed után “pontokat” kapsz, amit 3 hónapon belül beválthatsz a következő rendelésnél.

Miután átnéztem a termékeket, nagyon szimpatikus volt hogy magadnak is tudsz keverni zabkását, zabpelyhet, na és persze beszélhetek a dobozok kinézetéről is, mert engem teljesen elvarázsoltak! ? Nem mindegyik terméküket próbáltam ki, hisz bőséges választékuk van, de tervezem hogy több mindent ki fogok próbálni, megkóstolni. Rendeltem tehát 2 terméket. Elfelejtettem megemlíteni, megadhatod hogy mit szeretnél a dobozra írni, már ha van amit szeretnél. 

A rendelésből magamnak kevertem ki egy zabpehelyt, mellé pedig egy édességet/nassolni valót rendeltem még. Természetesen éltem is azzal a lehetőséggel, hogy a blogom neve szerepeljen a dobozon, pontosabban az összetevők fölött. Így izgatottan adtam le az első rendelésemet náluk és vártam hogy megérkezzen! ??

Megérkezett a mixit! 
Kicsit félve nyitottam ki a dobozt, hogy megmondjam őszintén. Miután kibontottam, egyáltalán nem csalódtam semmiben! Nagyon tetszett a dobozok külseje, főleg a saját zabpelyhemé. Nagyon elvarázsolt a kinézete és a tartalma sem okozott csalódást. Kellemes meglepetést okozott, mint ugyebár írtam fentebb hogy valamiért nem kedveltem meg a zabpelyheket, zabkásákat sem. Ez a mixit tud valamit, megkóstoltam. 

Nagyon finom, jó íze van, laktató. Amit én válogattam bele: banán, málna, csoki darabok, csokigolyó, gabona, és el kell mondanom hogy nagyon kellemes íze van és egyáltalán nem kesernyés, se nem íztelen. Fel lehet dobni egy kis őrölt fahéjjal, ha esetleg nem kértél bele, akkor sincs semmi gond! Még sok féleképpen nem próbáltam ki, de nekem így tökéletesen megfelel. 

Az édesség/nassolni való dobozával sincs semmi problémám. Mi imádjuk a párommal, csak vigyázni kell vele mert eszméletlenül eteti magát. ? Nagyon finomak a gyümölcsök, igazán kellemes ízűk van mindegyiknek, ezeket tartalmazza: szárított ribizli, málna, eper, áfonya vagy mogyoró és mandula.

Mióta fogyasztom? Hamar elfogy? 

Eddig 4-6x ettem belőle, igyekszem is beosztani, mert tényleg laktató. Ha tudatosan osztjuk be, még tovább is kitart mint hinnéd. Nekem is van még belőle és imádom. ? Olyan 2-3 hete van nálam, de mint írtam igyekszem beosztani, bár nem mindig könnyű amilyen finom. Az édességet/nassolni valót, nos tényleg eteti magát, alig maradt, már tényleg próbáljuk beosztani. ?

Hány nap alatt jött meg a rendelésem? 
Ez függ attól is, hogy van-e nekik raktáron azokból a termékekből amiket rendelsz természetesen, illetve ha sajátot állítasz össze akkor azok elérhetőek-e éppen. Amennyiben valamelyik termékük pont kifogyóban van, vagy egyáltalán nincsen, akkor 1 hét biztosan kell nekik és egy pár nap mire beszerzik. Én majdnem 1 hetet vártam, mert egy termékük nem volt raktáron, de a hétvége is bele esett.

Csak magamnak tudok összeállítani vagy vannak kész termékek? 
Vannak késztermékek is, zabpelyhek, zabkásák. Tudsz magadnak is összeállítani. ?

Mivel vannak az édességek/nassolnivalók “porva”?
Ezek az édességek be vannak vonva étcsokoládéval, eper és málna porral.  Kellemes íze van, hamar befaltuk szinte mind. 😀

Rendelek majd újra? Ha igen, mit szeretnék? 
Igen. Szeretnék majd tőlük rendelni ismét. Most majd egy zabkását szeretnék kinézni vagy összeállítani magamnak és egy zabpelyhet is kinézzek majd, ami éppen szimpatikus. 

A következő rendelésemről is írjak beszámolót? 
Természetesen. 
Ha ti is szeretnétek, persze. 🙂 

A bejegyzés nem szponzorált, csupán nagyon ízlett, így arra gondoltam megosztom veletek! Ezt a bejegyzés közösen írtuk össze a párommal, mert ő is megkóstolta és együtt fogyasztjuk. 

Köszönöm szépen! 🙂

Kérlek titeket, hogy a képeket amelyeket itt közé tettem, valamint az instagram oldalamon is saját tartalmú képek! Így kérlek, ezt vedd figyelembe! 

Klaudi

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x