Kezdőlap Interjú Interjú Recept Kapcsolat
Interjúk
2020. 10. 11.     Klaudi    Interjú     0 komment

Sziasztok! A mai Interjú alanyom Adri! 🙂 Biztosan sokan ismeritek az Instagramról. Adri egy csodálatos anyuka, van egy gyönyörű kislányuk, Nara, ki csodaként csöppent az életükbe. 🙂 Kint is élt már Angliában, majd nem sokkal később pedig haza költöztek Magyarországra. Ez nem minden! 😉 Sosem unatkozik otthon, elfoglalja magát a kertészkedéssel, állattartással amit valljunk be, hogy ma már igen ritka a fiatalok-idősebbek körében. Kreatív lány, van is egy profilja, Varázsposzternéven fut és nem csak ide, hanem a személyes profilját is érdemes bekövetni, ha netalán eddig nem tetted volna! Nem is húzzom tovább az időt! Jöjjön az interjúk 9.része! Jó olvasást kívánok! 🙂

Szia Adri! ? Köszönöm szépen, hogy elfogadtad a felkérésemet! ? Mesélnél magadról?
Szia Klau ❤ Én köszönöm a felkérést és a lehetőséget .

26 éves vagyok , egy 1 éves királylány anyukája, a Hurraanyalettem „blog” és instagramm oldal készítője, kezelője.  Emellett hatalmas természet és szabadság fanatikus . Szeretek minél közelebb lenni a természethez, állatokhoz. 

Szabadidőmben szívesen írok, rajzolok vagy csak sorozatot nézek ? 

Sok oldalú és végtelen energiájú embernek tartom magam aki emiatt 2 percig sincs nyugton soha. 

Nem rég volt a kislányod, Nara születésnapja! ? Milyen gyorsan telnek az évek, nem igaz? ? Milyen érzés volt készülődni, mi volt benne a legjobb és a legnehezebb? A kislányodnak hogy tetszett a saját kisbulija, mesélsz erről egy kicsit? ?  
Igen , szeptember 3.-án volt a kisasszony szülinapja és mi az azt követő hétvégén ünnepeltük.  Hihetetlen gyorsan eltelt ez az egy év, sajnos az idő úgy rohan… sokszor szeretném megállítani.  Nara buliját teljesen én szerveztem a dekorálást; menü, sütik mindent . Apukám volt a szakács finom bográcsos pörköltet készített. Volt aki sütött sütit vagy sós harapnivalót.  Nem tudom pontosan de olyan 30-35-en voltunk . 

Dekorációhoz Pinteressten néztem ötletet és mindent én csináltam. 

Egy sátor volt az alap , arra jött a függöny, szalagok, lufik , zöldek ?

A legnehezebb talán a rendelkezésre álló idő volt. De a végére szuper lett minden. Én hajlamos vagyok túl stresszelni az ilyen eseményeket ? 

Hogyan ismerkedtettek össze a pároddal? Mesélnél róla? Már ha nem titok persze. ? 
Nem titok ? Igazából egy félre jelölés hozott össze minket Ő az én unokahúgomat ismerte régebbről viszont kép alapján összekevert minket ( egyáltalán nem hasonlítunk egymásra ?) majd elkezdtük beszélgetni ekkor ő már rég Angliában élt.  Kb 1 évig beszéltünk majd volt egy kis szünet… aztán újra kezdtük, én egy rossz kapcsolat után voltam és kimentem Angliába dolgozni.  Ott találkoztunk majd 3 nap múlva összeköltöztünk ?? lassan 6 éve vagyunk együtt ?

Általában az apák fiút szeretnének. ? Persze nem mindegyik apuka gondolja ezt így. Hogyan fogadta a párod, hogy kislányotok született? 
Ez egy érdekes kérdés, ő ebben elég semleges volt , mondhatni „mindegy csak egészséges legyen” típus.  Én az elejétől éreztem, hogy kislány sőt megálmodtam… Így rá is átragadt  az én lelkesedésem és kislányt várt  , azóta pedig hatalmas az apa – lánya szerelem ❤?


 

Változott-e a kapcsolatotok mióta megszületett a kislányotok? 
Hmmm… a mi kapcsolatunk alapból érdekes mert nagyon tűz és víz vagyunk szóval mondhatni , hogy nem változott ?

Honnan jött a Nara név? 🙂 Kinek az ötlete volt, vagy inkább közösen döntöttetek emelett?
Az én ötletem volt eredetileg Nara Léna vagy Nara Héra verziók játszottak, valamint a Milla / Janka nevek.  A szülőszobán dőlt el a végleges név.  

Rengeteg mindent csinálsz egyszerre: Neveled a kislányotokat, Háztartást vezetsz, Kertészkedsz, állatokat etetsz-gondozol, vannak cicák és a legújabb hűtársad egy kutyus. Hogyan csinálod? Nem szoktál elfáradni mind ebben?
Azt szoktam mondani , hogy arra , hogy fáradt legyek nincs időm ? Viccet félretéve dehogynem , sokszor vagyok én is fáradt de engem ez hajt és éltet, hogy csinálhatom amit szeretek . A kert az állatok a természet az ami igazán feltölt.  Ezt a gyermekkoromból hozol magammal és nem tudok elég hálás lenni a sorsnak , hogy ilyen életet kaptam, nyilván voltak szörnyű és nehéz időszakok is de ezek mind tettek azzá aki ma vagyok ?

Ahhoz , hogy ez mind működjön nem elhanyagolható az a sok segítség amit a családomtól kapok , nélkülük sokkal nehezebb lenne ?

Látszik hogy Nara boldog, hogy te is és a párod is boldogok vagytok együtt! ? Sok boldogságot továbbiakban is! Mi vezetett oda, hogy szabadon neveljétek Narát vagy ez előtte is így volt mielőtt szülőkké váltatok? 
A szabadság az én lételemem, bár én nem teljesen ezt a nevelést kaptam de tudtam , hogy ha gyerekem lesz akkor én így szeretném csinálni.  Régen nekem emiatt rengeteg konfliktusom volt mint a környezetemmel, mint a családommal de megvívtam a csatáim és ma már mondhatom olyan szabadon élek ahogy szerettem volna mindig is . Narát nem akartuk és nem is lehet korlátok közé zárni hiszen az ő jelleme is nagyon szabad jellem amit imádok és ahogy csak tudom támogatni fogom ezen az úton . Hiszem, hogy így adhatok neki a legtöbbet valamint sokat tanultam, tapasztaltam a saját múltamban, hogy tudjam mikor azok a hibák amiket én nem akarok elkövetni.  Egyébként így is , hogy szabadon nevelés elve működik nálunk én vagyok a szigorúbb és én húzom a határokat!

Mi a kedvenc időtöltésed? 
Imádok a konyhában tenni venni , vagy kreatívodni .  Régen sokat rajzoltam, festettem ma ez már nagyon ritka . Egy időben írtam is , az kapcsolt ki de valahogy ez is abba maradt. Igazából rengeteg mindent szeretek csinálni csak nincs időm rá… 

Mindig is kreatív csajszinak tartottalak! ? Gratulálok a varázsposzter létrehozásához! Hogyan jött az ötlet illetve mi a célod vele? Lesznek még ehhez hasonló terveid vagy inkább ezt fogod jobban kibővíteni? 
Köszönöm ❤ Már régóta tetszett ez a fajta kreatív dolog amit egyenlőre hobbi szinten csinálok csak azt , hogy a későbbiekben mi lesz ebből még pontosan nem tudom. Terveim , ötleteim vannak de azokról most nem szeretnék többet mondani ???

Tetszenek a Tabu Stop posztjaid, mint mindegyik posztod amiket megosztasz. ? Máshol nem nagyon olvasok ilyenekről, mint amikről írsz, megosztod őszintén a véleményed. Vannak olyan Tabu Stop írásaid amit eddig nem mertél kitenni vagy inkább bátorság miatt megteszed? Melyiket volt a legnehezebb megírni? 
A TabuStop igazából azért jött létre , hogy ne legyenek témák amikről az emberek nem mernek beszélni mert úgy gondolom , hogy mindenről kell beszélni ami érint akár csak egy valakit. Minden választott témámban valahol egy kicsit én is ott vagyok burkoltan , saját tapasztalat stb ezeket mind bele és hozzárakom.  Több visszajelzés is érzett, hogy szeretik ezeket a posztokat az emberek aminek én örülök és köszönöm, hogy ha olvassák  ? Ezek a posztok mind minden másik is nem piszkozat vagy jegyzet alapján készülnek hanem nyersen úgy ahogy jönnek a fejemből  ( természetesen van háttér munka ha olyan témáról van szó) leírok  mindent és ti ezeket olvashatjátok cicomázás nélkül. Tehát a kérdésedre válaszolva nincs olyan amit nem osztottam volna meg !  Legnehezebbnek a legutolsó témakört a Veszteség téma körét mondanám amiatt mert volt benne részem sok évvel ezelőtt és ilyenkor egy egy írás során felelevenednek az emlékeim. 

Mi okból költöztél ki Angliába és majd vissza Magyarországra? Olvashattunk nálad negatív élményeket a várandósságod alatt amit kint megtapasztaltál vagy volt más okai is annak, hogy visszajöttél? 
Egy rossz kapcsolat miatti menekülés , változás stb voltak az indokok… haza pedig hát Anglia egy „ szeméttelep „ mint emberileg mint mindenhogy nekem elég volt , sőt lehet még sok is. Én már kb 2 év után visszatértem volna ide de a párom nem akart… maradtam miatta ☺ A kinti terhes gondozás meg úgy maga az egészségügy nagy 0 ( másképp mint az itthoni nagy 0 ) mint egészségügyis elég sok meglepi ért de amin kiakadtam az a felelőtlen nemtörődömség… mondjuk ez nem volt igazi ok annak , hogy haza jöttünk… döntöttünk inkább, hogy elég és emiatt költöztünk haza ❤

Mintha mostanában kevésbé lennél aktív a blogodon, várható majd a visszatérésedet oda, vagy továbbra is inkább Instagramon leszel aktívabb? 🙂
Igen a blog… sajnos inaktív ennek a legfőbb oka a régi telefonomat ért baleset , nem tudok belépni a blogra. Nem adtam fel , megpróbálom megoldani ezt a problémát nem szeretném elveszíteni a blogot  

Sokszor vagy otthon egyedül a kislányoddal ? nem érzed magad magányosnak? Illetve egyszer említetted, hogy nem baj neked, ha egyedül vagy otthon és jól viseled. De azért vannak napok, amikor ez nem így van? 
Teljesen jól élem ezt meg, sőt élvezem is . Szabad szellemű emberként szeretek egyedül lenni sokat. Már Angliában is hasonló életmódot éltünk a párom ott is kamionozott így nem szokatlan a dolog.  Lehet , hogy ez a titka annak, hogy ennyi ideje együtt vagyunk . Nem megyünk egymás agyára, az lenne nekem a fura és megterhelő ha állandóan együtt lennénk bármennyire is furán hangozhat ez másoknak  ?

Ért már téged atrocitás? Akár a posztok miatt, akár a nevelési szemléleted miatt? Mesélnél róla?
De még mennyi… eleinte nehezen viseltem mert nem értettem miért állnak belém az emberek …aztán megtanultam ezt elengedni mert úgy gondolom senkinek nincs joga a másik véleményét, látásmódját megkérdőjelezni. Én sem teszem. Sajnos ma az emberek ha valami a látásmódjukon kívül esik egyből támadnak és erőszakkal megakarják változtatni a másikat . Sokaknak nem tetszik az sem , hogy én nyíltan beszélek bármiről… szerintem ez a normális.  

A nevelési szemléletünk sokaknak nem tetszett, a családdal is voltak ütközések emiatt de most már elfogadták mert bele láttak a dologba. Egyébként pedig az életünkbe nem engedjük be a negatív dolgokat ahogy a véleményeket sem.

Mit gondolsz azokról az emberekről, akik eltérnek az átlagtól abban, hogy betegségük van?
Az én véleményem az , hogy mindenki a maga „csomagjával” különleges és nem lenne szabad senkit sem megkülömböztetni ! 

Mivel inspirálnád és motiválnád őket és a hallássérülteket, illetve az anyukákat, nőket? 
Úgy gondolom, hogy valaki igazán csak akkor lesz boldog ha elfogadja saját magát ez a legfontosabb és ez mindenkire igaz. A másik pedig, hogy mer önmaga lenni nem rejtőzködik, nem szégyelli azt, hogy bármilyen betegsége van mert akkor a „rabjává” vállik.  A világ sokszínű és különleges, amiben mindenki önmagában is az ?sajnos nem érett meg még arra , hogy ne tegyen különbségeket de alakul . 

Én mindenkinek azt tudom mondani , hogy ahhoz , hogy békés, boldog élete legyen belül kell először rendet tenni , majd jöhetnek a külső dolgok . Mindenki ember, betegséggel vagy anélkül „csak” ember . 

Legyél önmagad ez a legfontosabb !

Végezetül, megosztanád velünk az elérhetőségeid? ?
Instagramm : @hurraanyalettem itt vagyok a leginkább elérhető ?

Köszönöm mégegyszer, hogy elfogadtad az Interjút! 🙂

Klaudi

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x