Sziasztok! Először is Boldog Valentin napot kívánunk mindenkinek! Ma egy remek kis Valetin napi taget hoztunk nektek Ninával, a fromninaa.hu bloggerével. Közösen írtuk össze a kérdéseket és kitöltöttük azt, természetesen külön-külön! Reméljük, hogy kedvet kaptok hozzá és ti is kitöltitek a saját blogotokon ( linket nyugodtan osszátok meg velünk) vagy nálunk, kommentben.

Vágjunk is bele!

  1. Mi a kedvenc Valentin napi süteményed?
    Nincs kifejezetten ilyen, legfeljebb muffin szoktam készíteni vagy sportszeletet. De általában egy-egy csokit szoktunk venni.

2. Megszoktad lepni a párodat valami aprósággal?
Nem, mi már nem csinálunk ilyet, de mint fentebb írtam általában süteményt készítek neki.

3. Megszoktátok tartani ezt a napot, illetve mit gondolsz erről a ünnepről? Mi a véleményed?
Mi nem szoktuk már megünnepelni, talán a kapcsolatunk elején 1-2x megesett hogy “megtartottuk”.

Szerintem nagyon jó jelentősége van, legalábbis mi a szeretett látjuk ebben is. De mint a bejegyzésembe is írtam róla(katt ide), hogy nem csak ezen a napon kellene szeretnünk és gondolnunk a párunkra, hanem az év minden napján, minden nap jusson az eszünkbe, hogy mennyi mindenért lehetünk hálásak és szeretni kell minden nap a partnerünket. 

4. Kedvenc filmed?
Nincs ilyen legalábbis nem Valentinos

5. Mi a kedvenc időtöltésetek együtt?
Film, sorozat és anime nézés közösen, valamint szeretünk együtt főzni is. Jó idő esetén pedig szeretünk sétálni, elmenni fagyizni. 

6. Mennyire fontos kifejezni az érzelmeinket a párunk felé? Mit gondolsz erről?
Nekünk nagyon is fontos hogy ki tudjuk fejezni az érzéseinket, érzelmeinket, persze nem csak szavakkal, hanem tettekkel/cselekvésekkel is. Szoktuk alkalmazni a szeretetnyelvet is, természetesen nekünk is fontos a fizikai érintés is, egy ölelés is már már boldoggá tud minket tenni. 

A kommunikáció mellett ez is ugyanúgy fontos, hogy éreztessük a párunkkal, hogy mennyire fontos is nekünk, mennyire szeretjük, még ha nem is beszélünk vagy mondjuk ki szavakkal, akkor is ott a cselekvés pl leviszi neked a szemetet, elmosogat, felporszívóz helyetted vagy hogy minőségi időt szeretne veled tölteni és satöbbi. Ha nem is vagyunk egy érzelmes típusok, akkor  ezzel is ki tudjuk mutatni az érzelmeinket. 

7. Mit tartasz a legfontosabbnak egy kapcsolatban?
Szeretet, Szerelem, Bizalom, Tisztelet, Kommunikáció, Megértés, Elfogadás, Kompromisszum, Támogatás, Törődés

8. Mit jelent számotokra a szerelem?
Boldogság, boldog pillanatok. 

9. Szingliként hogyan vélekedtél/vélekedsz a Valentin napról?
Őszintén? Sehogy. Sosem érdekelt igazán, persze el-el képzeltem, hogy milyen lenne maga a valentin nap, de nem voltam sokáig szingli. Mai napig is hosszabb kapcsolatban vagyok a párommal és ez már így is marad. 

10. Mi az a három szó, ami egy kapcsolatot jellemez?
Szeretet, bizalom, tisztelet 

11. Mi a legemlékezetesebb Valentin napod?
Mindig az aktuális. 

12. Melyik a ti közös dalotok?
Húh.. Most nem tudok egyet sem kiemelni, na nem azért mert nincs, mert sok számot szeretünk együtt közösen. De ha nagyon muszáj lenne valamit kiemelni, akkor…

FLOW – Sign

13. Mi a ti lovestorytok?
Húha!  Mi a MSN-en, az interneten keresztül ismerkedtünk meg és nagyon hamar egymásra találtunk, megtaláltuk a közöshangot, a témát és éjszakákat csevegtünk és majd… Találkoztunk. ❤️

14. Ha írnod kellene egy rövid levelet (most azonnal) a párodnak, mit állna benne?
Mindörökké szeretni foglak, még a halálon túl is és a következő életben is téged kereslek majd❤️

Szeretnétek még több ilyen közösen megírt taget?

Klaudi