Kezdőlap Interjú Interjú Recept Kapcsolat
2021. 05. 23.     Klaudi    Reklám     13 komment

24palack
Nagyon szeretem a palackokat, termoszokat, és ez az egyik amit már 1 hete mindig magammal hordok, viszem bárhová. Fontosnak tartom a hulladékmentességet és törekszem arra hogy minél kevesebb hulladékot gyűjtsek/gyűjtsünk.

Nagyon pratikus, jó a fogása, a szilokon az alján segíti hogy a kulacs biztonságosabban használhasd, valamint ne ütközzön meg valamibe olyan könnyen, ha esetleg hírtelen és véletlenül neki koppantanánk pl: a pult széléhez.
Kipróbáltam és nekem nagyon bevált és igazán kellemes a fogása. Mivel üveg, tényleg jól le is hűti a benne lévő italt, ami nyáron jól fog majd esni belőle inni a hideg vízet, csak tegyük be a hűtőbe 🙂 Sőt, nem csak hideg vízet lehet benne önteni, hanem akár limonádét, hideg teát is hűsíteni lehet vele. Nem szivárog ki, tökéletesen záródik. Én úgy gondolom a meleget/forró italokat nem biztos hogy bírná, nem is próbáltam ki, ez az egy ami talán hátrány, de semmi gond! 🙂 Szerencsére a 24palack oldalán találhatsz duplafalas kulacsokat is, amiket akár termoszként is használhatsz!

Igyekszem arra törekedni, hogy minél kevesebb műanyagot vegyek magamhoz és inkább hordjam magammal a saját palackomat. Szeretem a természetet, ezért óvom is amennyire csak tudom. 

Ma már több alternatív móddal lehet találkozni és több más palack közül tudunk választani. Igazán nőies, csajos, de emellett a 24palack oldalán sok más csodás mintájú, stílusúak is vannak készleten! Ha szeretnél te is ilyen palackot/kulacsot rendelni, akkor menj a 24palack.hu oldalára.

Te hogyan óvod a környezeted? Van saját palackod/kulacsod amit mindig magaddal viszel? 🙂

Klaudi

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Visszajelzés
guest
13 hozzászólás
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Bernie

Nekem termoszom van, azt használom hideg és meleg dolgokhoz is. 😉 Erről az üvegről valahogy nem tudom elképzelni, hogy a nyári hőségben hidegen tartja a benne lévő folyadékot. Szerintem ne félj forró italokkal sem, csakúgy mint egy bögre vagy pohár, nem törhet szét / repedhet meg! 😉

Szia!!
Nagyon gyönyörű ez a palack. Olyan igazi csajos, tavaszias. Nekem is van egy palackom, amit sokszor magammal viszek, ha hosszabb útra megyek. A környezetemet úgy igyekszem védeni, hogy a boltba saját szatyorral járok, és így nem kell műanyag zacskókat venni. Nem nagy dolog, de azért ez is valami.

Jakó Judit

Igen van sajátom, több is. Így bárhol vagyok mindíg kéznél van. Jó poszt lett.

Ninaa

Nagyon jól néz ki az a palack, továbbá igazán praktikus, főleg így nyár előtt. Nagyon jól jártál vele ^^. A színe is gyönyörű és az, hogy szilinkon az alja, még kíválóbbá teszi. Valóban azt lehet rá mondani (az elmondásod alapján), hogy egy majdnem tökéletes palack. ♥

Eszter

Nekem nagy kedvenceim az efféle palackok, imádom, hogy ilyen kis csinikre tudják őket elkészíteni. Nagyon szép amit most itt is megosztottál 🙂 Nekem egy kék kis tupperos palackom van most 🙂

Virginia

Ehhez hasonló palackokkal már gyakran találkoztam. Én személyszerint mindig szívesen szemezgetek ezekkel, mert mindig hasznosabb palackokba vinni vizet, mint fogni egy poharat és 10 percenként elmenni feltölteni. Öröm látni, hogy a környzetvédelem ellen már egyre többet tesznek a cége. (:

Anne D.

Ahogy még pár napja instán is írtam, elég jól néz ki a palack, lehet egyszer én is beszerzek egx ilyet vagy legalábbis egy ehhez hasonlót 😀 Bár én egyszerű PET palackokban viszem a vizemet, ezeket ki szoktam mindig mosni és addig szoktam újrahasználni, amíg lehet. Tehát úgy használom őket, mintha kulacsok lennének és csak akkor dobom ki, ha már tényleg olyan nem higiénikus és használhatatlan állapotba kerülnek. Illetve bevásárláshoz mi is visszük a vászonszatyrainkat vagy ha apu megy vásárolni, akkor ő a hátizsákjába pakolja a cuccokat. Ezen kívül pedig amennyire lehetséges, igyekszünk szelektíven gyűjteni a szemetet (pl. tiszta műanyag cuccokat eleve a kuka mellé dobjuk egy műanyag szatyorba, papírdobozokat és kartonokat is a kuka mellé stb. és amikor visszük le a szemetet, akkor azokat a külön gyűjtött cuccokat a szelektív kukákba dobjuk)

13
0
Would love your thoughts, please comment.x