24palack
Nagyon szeretem a palackokat, termoszokat, és ez az egyik amit már 1 hete mindig magammal hordok, viszem bárhová. Fontosnak tartom a hulladékmentességet és törekszem arra hogy minél kevesebb hulladékot gyűjtsek/gyűjtsünk.

Nagyon pratikus, jó a fogása, a szilokon az alján segíti hogy a kulacs biztonságosabban használhasd, valamint ne ütközzön meg valamibe olyan könnyen, ha esetleg hírtelen és véletlenül neki koppantanánk pl: a pult széléhez.
Kipróbáltam és nekem nagyon bevált és igazán kellemes a fogása. Mivel üveg, tényleg jól le is hűti a benne lévő italt, ami nyáron jól fog majd esni belőle inni a hideg vízet, csak tegyük be a hűtőbe 🙂 Sőt, nem csak hideg vízet lehet benne önteni, hanem akár limonádét, hideg teát is hűsíteni lehet vele. Nem szivárog ki, tökéletesen záródik. Én úgy gondolom a meleget/forró italokat nem biztos hogy bírná, nem is próbáltam ki, ez az egy ami talán hátrány, de semmi gond! 🙂 Szerencsére a 24palack oldalán találhatsz duplafalas kulacsokat is, amiket akár termoszként is használhatsz!

Igyekszem arra törekedni, hogy minél kevesebb műanyagot vegyek magamhoz és inkább hordjam magammal a saját palackomat. Szeretem a természetet, ezért óvom is amennyire csak tudom. 

Ma már több alternatív móddal lehet találkozni és több más palack közül tudunk választani. Igazán nőies, csajos, de emellett a 24palack oldalán sok más csodás mintájú, stílusúak is vannak készleten! Ha szeretnél te is ilyen palackot/kulacsot rendelni, akkor menj a 24palack.hu oldalára.

Te hogyan óvod a környezeted? Van saját palackod/kulacsod amit mindig magaddal viszel? 🙂

Klaudi