Sziasztok! 🙂

Tudom, ez most furcsán hangozhat, mivel a tavasz már rég elmúlt, de sajnos most sok elmaradás történt tavasszal és csúszott a megjelenése. Hamarosan(remélem) a nyári kiadás is kifog jönni és Ősszel fogok újra jönni saját cikkel. 🙂 Nos, akkor nézzük is az elmaradt tavaszi szám tartalmait.

Egy közös cikk született velem és Kajtár Dórival A Hallás napja 15-18 oldalán.

Több cikk és tartalom is született, továbbra is nagyon sokan kitettek magukért és nagyon hasznos cikkek is születtek, Portrék, Hétköznapok, Szabadidők továbbra is maradtak, érdemes ezeket a tartalmakat is végig olvasni amelyik cikk felkeltette a érdeklődéseteket. 🙂 Nem tudom, hogy valakinek feltűnt-e, de most már vannak videók is a magazinban, ilyen ez a Hogyan boldogultam siket személyként a járványhelyzet alatt? Videócikk 23-24. oldalon található, természetesen nem kell ettől megijedni, mert feliratozva van a videó, így azok is értik akik nem tudnak jelnyelven. Digitális akadálymentesítés az interneten. 28-30. oldalon. Van egy Hallássérült Kismama naplója 1.része már olvasható is. 39-40 oldalon. Bár, tudom hogy tényleg egy megkésett magazin szám lett, de a végére 57-62. oldalig található egy kifestő, kiszínezők is a gyerekek és a felnőttek számára is.

Köszönöm szépen, hogy elolvastad ezt a bejegyzést és elnézést kérek mindazoktól, hogy csak most tettem ki ezt a bejegyzést, valamint hogy a magazin is sokat csúszott a tavaszi számmal.

Képesek vagyunk magazin 2021-es tavaszi száma elérhető itt: Katt ide

Klaudi