Kezdőlap Interjú Interjú Recept Kapcsolat
Képesek vagyunk magazin
2021. 08. 08.     Klaudi    Képesek vagyunk magazin, Személyes     15 komment

Sziasztok! 

Tudom, ez most furcsán hangozhat, mivel a tavasz már rég elmúlt, de sajnos most sok elmaradás történt tavasszal és csúszott a megjelenése. Hamarosan(remélem) a nyári kiadás is kifog jönni és Ősszel fogok újra jönni saját cikkel.  Nos, akkor nézzük is az elmaradt tavaszi szám tartalmait.

Egy közös cikk született velem és Kajtár Dórival A Hallás napja 15-18 oldalán.

Több cikk és tartalom is született, továbbra is nagyon sokan kitettek magukért és nagyon hasznos cikkek is születtek, Portrék, Hétköznapok, Szabadidők továbbra is maradtak, érdemes ezeket a tartalmakat is végig olvasni amelyik cikk felkeltette a érdeklődéseteket. 🙂 Nem tudom, hogy valakinek feltűnt-e, de most már vannak videók is a magazinban, ilyen ez a Hogyan boldogultam siket személyként a járványhelyzet alatt? Videócikk 23-24. oldalon található, természetesen nem kell ettől megijedni, mert feliratozva van a videó, így azok is értik akik nem tudnak jelnyelven. Digitális akadálymentesítés az interneten. 28-30. oldalon. Van egy Hallássérült Kismama naplója 1.része már olvasható is. 39-40 oldalon. Bár, tudom hogy tényleg egy megkésett magazin szám lett, de a végére 57-62. oldalig található egy kifestő, kiszínezők is a gyerekek és a felnőttek számára is.

Köszönöm szépen, hogy elolvastad ezt a bejegyzést és elnézést kérek mindazoktól, hogy csak most tettem ki ezt a bejegyzést, valamint hogy a magazin is sokat csúszott a tavaszi számmal.

Képesek vagyunk magazin 2021-es tavaszi száma elérhető itt: Katt ide

 

Klaudi

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Visszajelzés
guest
15 hozzászólás
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Fekete-Virág Virgínia

Nagyon szuper ?

Jakó Judit

Nagyon jó lett! Csak így tovább! ?

Amy

Szuper bejegyzés lett, még több hasonlót kívánok neked ?

Kitti

Nagyon szuper 🙂 Gratulálok 🙂

Ninaa

Ez a magazin annyira jó lehetőség számotokra meg nekünk is, hiszen így sokkal többet megtudhatunk rólatok. Az, hogy késett.. hát megesik 🙂 ♥

Wikka

Nagyon szuper ez a magazin!! Annyira jó és érdekes hasznos információkat tartalmaz, amivel sok hasonló cipőben járó embernek tudtok segíteni! én örülök, hogy létre jött =)

Bernie

Szuper ötlet ez a magazin, gratulálok hozzá!
(Az, hogy késett, hát nagy ügy! Nekem is rengeteg elmaradásom van… Akit érdekel, így is-úgy is elolvassa.)

15
0
Would love your thoughts, please comment.x