Kezdőlap Interjú Interjú Recept Kapcsolat
Interjúk
2021. 09. 19.     Klaudi    Interjú     16 komment

Sziasztok! A mai mini interjú alanyom Kriszti.Desing! 🙂 Krisztitől még tavasszal rendeltem egy minnie mintájú szetteket és ezeket szeretném nektek bemutatni #ajánló #nemreklám Teljesen meg vagyok elégedve a megrendelt termékekkel és bátran tudom ajánlani nektek, hogy ti is vásároljatok hazai terméket! Kicsit mesélek az általam megvásárolt darabokról, valamint egy kis mini interjúra is felkértem Krisztit, aki örömmel elfogadta a mini interjút. Nagyon kedves/aranyos és segítőkész leányzó. Mai napig is beszélünk olykor egymással. Érdemes ránéznii az Instagram profiljára/feedjébe és válogatni, nézelődni kedvedre és ami megtetszik neked, bátran keresd őt bizalommal! Nem is húzom tovább az időt! Jöjjön az interjúk 12.része – mini kiadásban! Jó olvasást kívánok! 

Kriszti egy nagyon kedves, aranyos és segítőkész leányzó. Az oldalára, pontosabban az instagram fiókjára pusztán véletlenül leltem rá, akkor láttam hogy bizony ám, egy kreatív és ügyes kezű lánnyal van dolgom. 🙂 Természetesen azonnal megtetszett amit csinál, amiket alkot és hát nem volt kérdés, hogy rendelek is tőle valami hasznos dolgot. Krisztire olyan tavasz környékén bukkantam rá és rendeltem is tőle: Bevásárló szatyrot, hajgumit és 2db hajpántot, az egyik masnis. A mintán bevallom kicsit sokat agyaltam, de végül is a Minnie-re esett a választásom, mindegyikére. Így tökéletesen összhangban vannak egymással a vásárolt termékeim. 

 

 

Klaudiblog tulajdona, saját kép

 



Bevásárló szatyor
Azt kell mondjam, nem csalódtam! Igazán csajos kinézete van és ráadásul igen praktikus egy darab és jó teherbírású! Nagyon sokszor viszem magammal, szinte alap darabnak számít nálam ez a szatyor, ráadásul dupla anyagból készült. Egyszer nagyon sok mindent vettünk a párommal és félő volt, hogy nem fogja elbírni a megvásárolt cuccokat, de pozitívan csalódtunk benne, mert elbírta, ezért is írom azt, hogy jó teherbírású!

 

 

Hajgumi
Nos, nekem kontrétan hosszú hajam van és szerintem minden nőnek lapulnak a fiókjába hajgumik. 😀 Meglepően jó a tartása, nagyon erős és így elegendő 2x a hajunkba rakni, mert jól tart. Szeretem hogy egyhamar nem lazul ki a hajamból, hanem tartósan ott marad. Amikor először próbáltam fel, meglepődtem hogy milyen erős gumiból van már azt hittem nem tudom majd a hajamba tenni, de tévedtem. Amikor csak tudom használom és nagyon szeretem. 

 

 

Hajpántok
Mint fentebb is írtam az egyiknek masnis kinézete van, ahogyan a képen is látható. Gyerekkoromban rengeteg hajpántom volt amit csak el tudtok képzelni és imádtam is őket hordani. Persze, ez nem az a hagyományos hajpánt, de nekem ilyenem is volt régen, ilyen anyagból. Sajnos nem tudom hová lett, pedig imádtam! Mikor megláttam Krisztinél, hogy rendelésre készít felnőtt méretben is fejpántokat, hát mit ne mondjak, nagyon örültem neki! Sajnos most a nyár miatt nem tudtam olyan gyakran hordani, mert olyankor inkább a hajgumit vettem elő, hogy ne a nyakamba lógjon a drága csodás hajam, hanem jussak szellőhöz is, így nyáron gyakran összefogom a hajamat. Ez is nagyon jó minőségű, erős és megtartja a hajamat is, imádom használni. 

 

 

Kriszti Desing engedélyével

 

Nem csak ezeket a termékeket láthatjátok Krisztinél, hanem rengeteg mást is. Újdonságokat is készít megrendelésre és szinte bármit megvalósít! A termékei megfelelő áron vannak szerintem. Nagyon lelkiismeretes, ügyesen dolgozik és azt kapod kézhez amit rendeltél, szerettél volna magadnak. Az instagram oldalán bátran nézzetek körül, szívből tudom ajánlani nektek! -Karkötők, -Kulcstartók, -Bevásárló táska, -Hajpánt sima és masnis, -Övtáska, -Hátizsák, -Hajgumi sima és masnis és sorolhatnám, eközben készülnek az újdonságok is, mikor én vásároltam akkor még Hátizsák például még nem volt rendelhető. Egy szóval, tényleg érdemes minden nap ránézni az oldalára, hogy vajon mit rejt a feedjében. 🙂 

 

 

És végül… Felkértem Krisztit egy mini interjúra, amelyet el is fogadott! Ismerjétek meg egy kicsit személyesebben Krisztit! 🙂 

 

 

Kriszti Desing engedélyével

 

Mini Interjú Krisztivel, a Kriszti.Desing alkotójával: 

 

Szia Kriszti! :)Nagyon szépen köszönöm, hogy elfogadtad a felkérésemet erre a mini interjúra! Mesélnél egy kicsit magadról?
Szia Klaudi, köszönöm a felkérést! Egy 17 éves lány vagyok Szerencsről, gimnáziumba járok.

 

 

Nagyon szépen dolgozol, szépek a termékeid! Itt is köszönöm szépen amelyeket kaptam tőled!:) Mióta foglalkozol az Egyedi Kiegészítők instagramon található sok féle termékeiddel? Hogy jött az ötlet, hogy ezzel foglalkozz?
Az interneten sok szép karkötőt láttam, amik nagyon tetszettek, ezért megpróbáltam őket elkészíteni. A családom mindig mondta, hogy jó kézügyességem van ezekhez. Először csak ismerősöknek készítettem karkötőket, majd úgy gondoltam, hogy eladásra kínálom őket. A varrással december óta foglalkozok. Először hajgumit, majd maszkot, bevásárlótáskát, utána pedig tornazsákot készítettem.

Mennyi idő ezeket megalkotni, megtervezni? Régi vágyad volt ilyesmivel foglalkozni? Illetve, ha valaki rendel tőled, onnantól hány napot vesz igénybe?
Tanulás mellett készítem a termékeimet, így minden szabadidőmet a rendelésekre áldozom. A rendeléstől számított 1- maximum 2 napon belül elkészítek mindent. Végül is ez a rendelés nagyságától és bonyolultságától függ.

Nagyok sok színű és több termékkel is találkozni az instagram oldaladon. Vannak még bővíteni valók, hogy esetleg még több legyen a kínálat nálad? Szerintem mindenki megtalálja a számára a legszebbet, a legszívesebben viselt, a legszimpatikusabbat nálad. Lesznek még újdonságok amiket eddig nem láttunk?
Mindig gondolkozok valami újdonságon, de egyedi kívánságokat is szívesen elkészítek.

Honnan meríted az ötleteid, alkotásaid?
Mivel modern világba élünk, így én is az internetről merítem az ötleteket, mintákat, sablonokat. Egy termék elkészítése előtt több videót nézek, hogy tökéletes munkát adjak ki a kezeim közül.

 

Családtagjaid mit szólnak ahhoz, hogy ilyesmit alkotsz? 🙂
A családom mindenben támogat, karácsonykor egy varrógéppel leptek meg, mert megemlítettem egyszer, hogy érdekel a varrás is. Sok dicséretet kapok szüleimtől és nagyszüleimtől, nagyon büszkék rám.

 

 

Van ezzel valamilyen célod, álmod? 🙂
A tovább tanulás a célom, ezt csak hobbiként csinálom. Vannak vágyaim, amire spórolok, most nyáron a jogsit szeretném letenni, és majd egy jó autót szeretnék magamnak.

Legutolsó sorban, megosztod a elérhetőségeidet ahol megtudjuk tekinteni a munkáidat és rendelni is tudunk tőled? 🙂
Instagram:
Kriszti.Desing (Kattints a névre)

 

 

Köszönöm mégegyszer, hogy elfogadtad az Interjút!

 

 

Klaudi

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Visszajelzés
guest
16 hozzászólás
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Wikka

Tényleg szépek ezek a termékek es jó hogy tamogatod a hazait 🙂

Jakó Judit

Szuper interjú lett. Nagyon tehetséges, és gyönyönyörű munkái vannak. Sok sikert kívánok neki! 🙂

Ninaa

Kriszti büszke lehet magára! Fiatal létére igazán ügyes és biztos, hogyha sokáig fogja érdekelni a varrás és a karakötők készítése, világa, akkor nagy karrier állhat előtte. ^^

Köszönjük Klaudi, hogy bemutattad őt nekünk, én már be is követtem instán, aztán meglátjuk, hogy hogyan alakul a rendelésem, mikor tudom felkérni stb. A Minnies cuccok pedig nagyon tetszettek, jó választás volt! ♥

Fekete-Virág Virgínia

Valóbn nagyon szép termékek❤

Bernie

Először azt hittem, hogy elírtad a nevét (Kriszti.Design a Kriszti.Design helyett). Aztán rákerestem, és tényleg ez a neve. Furcsa. A cuccok nagyon szépek, tetszenek!

Kitti

Remek interjú lett. Gratulálok Krisztinek, mert nagyon ügyes. Csak így tovább 🙂

Petra

Tényleg nagyon szépek a termékek, örülök, hogy bemutattad a blogon, az pedig külön öröm, hogy itthon készültek 🙂

Eszter

Ahogy már beszéltük, gratulálok, mert szuper interjú lett, főleg, hogy Kriszti munkássága is bemutatásra került. Kriszti nagyon ügyes, látszik, hogy igényes amiket készít, irigylem azokat akik ilyen szépen varrnak 🙂 gratulálok mégegyszer 🙂

16
0
Would love your thoughts, please comment.x