Mit is mondhatnék. 2021 évem is hasonló mint lenni szokott, de lényegében és összességében egész jó pozitív évet tudhatok magam mögött, csak most azt érzem: Nagyon gyorsan elment ez az év is. Szinte észre sem vettem, hogy nyárból rögtön ősz lett, őszből pedig gyorsan megjött a tél, a december és az ünnepek időszaka. Na, és természetesen a blogom is 2 éves volt tavasszal, áprilisban. Hihetetlen hogy jövő áprilisban(2022-ben) már 3 éves lesz a blogom! ☺️ No de, nézzük mi történt velem ebben az évben, azaz 2021-ben:

-Nem tudom mi történt, januárban jött nekem az az ötlet és motivációt adott, hogy mi lenne ha elkezdek valamit mozogni/edzeni/tornázni. Így aztán mondhatni nagy fába vágtam a fejszémet, hogy igenis képes vagyok rá és meg tudom csinálni! Aztán hol csináltam, hol szüneteltettem, hol megint és igen.. Hol nem. Leginkább nyáron jött el az a nagy lendület, igen, a legnagyobb kánikulában is nyomtam! :’D De majd erről hozok egy bejegyzést jövőre, ha nem felejtem el. Van mit fejlődni az biztos.

-Csatlakoztam a Támogasd A Bloggert csoporthoz és az egyik adminja is lettem a csajok között. Ezt a csoportot pontosabban Ninaa(fromninaa) találta ki, de majd bővebben hozok róla majd egy posztot(ami nagyon elmaradt nekem…) 

-A könyveim felgyűltek alaposan, amelyekre sokszor nem tudtam időt szakítani, vagy ha volt is rá lehetőségem akkor inkább pihentem a munkáim után vagy alatt ha végeztem velük természetesen. De most már behoztam a lemaradásaimat és csak azok vannak amelyeket jövőre szeretnék kiolvasni 2022-ben.

-Szintén ugyanez a helyzet a hobbimmal, szeretem csinálni, szeretek horgolni még mindig, de időm nem nagyon volt rá és ezen szeretnék változtatni egy kicsit jövőre, illetve nem lemaradni sokszor. 😀 Látszik, hogy késői “gyerek” (koraszülött) vagyok, de vicces mert mindenhova időbe érkezek. Januárba lett neki egy saját kis birodalma(profilja) , KlaudiCraft néven található az instagramon és a facebookon. 

-Még több barátokra, barátnőkre tettem szert és mai napig tartjuk egymással a kapcsolatot. De sajnos vannak olyanok akikkel már nem nagyon beszélünk vagy csak nagyon ritkán váltunk egy pár sort és ennyi. Vannak bizonyos emberek akikkel egyáltalán nem tartjuk a kapcsolatot, megszakadt teljesen, el engedtem teljesen. 

-A blogom 2. Éves lett idén, ami számomra hihetetlen, hogy ilyen gyorsan elment ez a 2 év és hogy már ennyi éve blogolok itt. Bár most ebben az évben nem voltam valami túl aktív, mintha valami lett volna a levegőben. Persze, értem én. Kellett is a pihi, hogy megmondjam őszintén, na nem arról van szó, hogy nem lettek volna bejegyzéseim, témáim és egyebek. Egyszerűen így alakult, pedig leginkább nyáron szoktam eltenni a blogot, hogy nyaraljon a blog is egyet. Viszont, jövőre igyekszem nem ennyire elhanyagolni. 

Instagramon és a blogomon keresztül is sok kedves, segítőkész, vállalkozót ismertem meg és ők is csodálatos emberek, segítőkészek és barátságosak. Néhányukkal még mai napig tartom a kapcsolatot. 🙂 ♥

-Besegítettem egy projektben ami nem más, mint a CsodaVagy💛 nagyon tetszett maga az ötlet és hogy ez meg is valósult. 

-A 24 palackkal lett egy-két együttműködésem az egyiket már láttátok, a másikról majd jövőre hozok beszámolót, véleményt ide a blogomra. Nagyon szeretem mindkettőt. 

Képesek vagyunk magazinba erre az évre kicsit pihentettem, de néhány cikkem megjelent itt is, amelyek itt nem olvashatóak a blogomon, csak ott a magazinban. Jövőre is igyekszek hasznos részese lenni a csapatnak, a magazinnak.

-Sokat fejlődtem, erősödtem meg ez az év alatt, sok mindent tanultam meg magamról is és másoktól is kaptam sok pozitív visszajelzést és tanácsokat, segítséget. Nem mindig voltam fent, voltam lent is sokat és sokszor nem voltam elégedett magammal, de a párom és a legjobb barátnőm is sokat segített az önbizalmamon. Valamint sok motivációt is kaptam a többiektől is, hogy ne adjam fel és ügyesen haladok. Itt is nagyon szépen köszönöm nektek a kedves szavakat, a bíztatást, a motivációt és hogy továbbra is mellettem maradtatok! ♥

Meg tanultam egyre inkább NEM-et mondani valamire, valakire és csak a szerint mondtam igent, amire úgy éreztem hogy kell ez nekem és nem pedig rám erőszakolják azt amit én valójában nem szeretnék. Szóval, büszke vagyok magamra, hogy képes vagyok valamire vagy valakire nemet is mondani. 

-Sokaknak segítettem a tanácsaimmal, vagy esetleg interjúkat adtam az iskolai tanulmányaihoz, motiváltam embereket még ha távol is voltam sokak számára vagy ők nekem, de mindig itt voltunk egymásnak és segítettünk egymást. 

Elrendeztem az instagram feedemet, hogy sokkal rendezettebb és átláthatóbb legyen a profilom és oda is elkezdtem kisebb posztokat berakni, szóval ott is lesznek majd kisebb vagy esetleg nagyobb bejegyzések is a jövőben.

-Valamint a blogom kinézete is megváltozott ősz tájékán, már nem tudom pontosan mikor kezdtem neki, de még nem végleges. Ezt is Ninaa-nak köszönhetem, hogy megtaláltam azt a stílust ami leginkább illik a blogomhoz jelenleg. Szóval, majd ha véglegesen kész akkor majd írok róla egy kisebb bejegyzést. 

-Elkezdtem, elkezdtünk a párommal odafigyelni az egészséges táplálkozásra és ezt szeretném is folytatni a jövőben. 

A víz fogyasztás egész jól ment, de ősztől teljesen lecsökkent ami érthető, mivel már nem volt az a nagy kánikula. Viszont, decemberben igyekeztem is sokat inni, amely kisebb sikerrel sikerült, ezt se szeretném abbahagyni jövőre sem. 

 

Hogy a 2022 év milyen lesz és milyen terveim lesznek? Nos… majd kiderül 2022-es év összegezőben 😉

 

Nektek milyen volt a 2021 évetek? 😊
Mi a legjobb dolog ami veletek történt 2021-ben? Csak pozitívan! 😉🤗 Írjátok meg kommentben❤️

Végezetül, szeretném megköszönni az elmúlt 2 évet! Köszönöm, hogy ennyien követtek engem! Igazán nagyon hálás vagyok, hogy már ennyien vagyunk. Lezárásként pedig…. 

Sikerekben, egészségben, Boldog Új évet kívánok mindenkinek és minden kedves követőmnek! 2022! Találkozzunk 2022-ben! 🙂 

 

Klaudi