Boldog BlogSzülinapot Klaudiblog! 🎂

Húha! Most már 3 éve hogy elkezdtem blogot írni bizonyos témákban leírva a gondolataimat, a véleményemet, tapasztalataimat osztom meg itt. Aztán magamról is írok kisebb bejegyzéseket, bár gyakran beleszűrőm a témákba amelyeket írok. Valamint, bár nem túl sokat írok ebben a témában, azért igyekszem a hallássérült életmódról is írni. Szoktam is titeket kérdezni instagramon, hogy mire vagytok kíváncsiak ezzel a témában kapcsolatban, úgy hogy tényleg igyekszem ezzel kapcsolatban is írni, hozni olyan témákat amelyek érdekelnek benneteket.

Instagramon is elkezdtem tavaly írni kisebb posztokat, tehát már nem csak ide a blogra jönnek ki az új bejegyzéseim, hanem oda is. Így érdemes ott is olvasni, követni aki szeretne. Bár, van egy másik profilom, amelyre csak akkor töltök fel tartalmat, ha tényleg alkottam is valami újat, ez pedig a KlaudiCraft. Néha elgondolkozom, hogy jó ötlet volt-e neki külön profilt csinálni? Ti mit gondoltok? 

Valamint idén csatlakoztam egy csoporthoz, aminek a neve “Leakabáttal” ahol szintén egyik cikkíró lettem, természetesen mellette ugyanúgy a Képesek Vagyunk Magazinba is írok szintén, igyekszem ehhez is hozni ide is a leírásokat, hogy mik is vannak benne az aktuális lapszámunkban. Bevallom, ezzel el is vagyok maradva, majd hamarosan egyben pótolni fogom, szóval sok lesz majd az olvasni való a számotokra, szerintem nem fogtok unatkozni.

Tavaly Ninaa-nak köszönhetően ismét változott a blogom kialakítása. Változtattunk az oldal kinézetén, valamint új külsőt is kapott, és kicsit elrendeztem az oldal menüket. Még nincs teljesen készen a csinosítás, de igyekszem befejezni most már tényleg és jó ideig nem is szeretnék ismét változtatni. A Klaudiblog design is Ninaa érdeme, ő készítette és igazította az oldalhoz, bloghoz hogy passzoljon. Köszönöm szépen itt is neked ezt a csodálatos designt! ❤️

Idén pedig, mint észrevehető, megváltoztattam a menüket is, Tévhit kategóriában nem nagyon tudtam már mit írni, ezért ismét Ninaa-val közösen agyaltunk hogy-hogyan érdemesebb kialakítanom az elnevezéseit. Így a Tévhit helyett: Hallássérült életmód lett. Nekem is sokkal jobban tetszik és jobban is hangzik, mint a tévhitek volt. Akkor egy jó párat még elrendeztünk, de főleg Ninaa érdeme ez, ő segített, tanítgatott mit hogyan.

Tudom, tudom. Az oldalsávot még nem sikerült elrendezni teljesen, így még az Instagram felületet meg kell csináljam, hogy rendesen lehessen látni majd, illetve akiket olvasok szintén igyekszem befejezni még idén, de nem mindig volt kedvem vele foglalkozni. 

Végezetül: Nagyon szépen köszönöm mindenkinek, a kedves követőimnek, hogy olvassátok a blogomat és hogy követtek engem itt, instagramon és a facebookon is! Remélem, hogy idén is velem maradtok és olvassátok, várjátok mindig az aktuális bejegyzéseimet, akár itt, akár instagramon. ♥

 

Klaudi