Kezdőlap Interjú Interjú Recept Kapcsolat
2022. 05. 22.     Klaudi    Reklám     7 komment
Nohát, kicsit… Kicsit? Nagyon elhúzódott nekem ez a naptár, sok minden összejött az elmúlt hónapokban/hetekben, de VÉGRE volt időm igazán letesztelni! 😉

KlaudiBlog Tulajdona

#reklám Ez az öröknaptár együttműködés keretében jött létre, amit itt is nagyon szépen köszönök Boginak! Régen is volt egy-egy határidő naplóm és bevallom szerettem őket vezetni, de a vége felé, tehát már augusztusban nem igazán írtam valami lelkesen és el is feledkeztem róla. Szebbnél, szebb határidő naplót találni az üzletek, papírboltok polcain, de közel sem olyan jókat, mint az Öröknaptár! Hogy miben más? Lássuk:

KlaudiBlog Tulajdona

?Bármelyik évben elkezdhetsz írni a naplóba, vagy éppen folytatható ott ahol csak szeretnéd.

?Te magad állíthatod össze ahogyan szeretnéd, ahogy neked szimpatikus és megfelel, ha esetleg mégsem tetszik az összeállítás, semmi baj! Bármikor tudsz rajta változtatni, ez nem akadály!
?Az Öröknaptár összeállítása abszolút nem bonyolult, nem nehéz a korongokhoz beleilleszteni az oldalakat.
?Te választhatod ki a borítót és a korongok kinézetét, ami neked szimpatikus.
?Ha betelt a naplód, semmi baj! Csak kösd össze és rakd el magadnak emlékbe, így bármikor vissza nézheted. Ezután tudsz újra rendelni és megint kezdődhet az összeállítás!

KlaudiBlog Tulajdona

?Matricákat is tudsz rendelni, amelyik neked szimpatikus. Szerintem nagyon jól feldobja a hangulatot és jól is néz ki a naplóban, igazán színesebbé teszi. Vannak tervező matricaívek is, akár számokkal is tudod jelölni a naplódat. Bevallom, hogy nekem nagyon tetszenek és van amit sajnálok is befogni. ?

?Használhatsz színes tollakat is, ha az neked úgy jól esik.
?Van benne minden ami egy naplóhoz kell:
– Jelszavak
– Könyvmolyoknak mint én is vagyok, olvasott könyvek száma 
– Előfizetések, ezeket tudod vezetni és könnyebb átlátni
– 90 napos tervező 
– Havi célok
– Hála
– Hétköznap-Hétvége
                                                           – Jegyzetek

KlaudiBlog Tulajdona

– Szó esik az önbizalomról, a miérted, a többi már tényleg legyen meglepetés. ?

?Hamar megvan és szerintem nagyon élvezetes hogy te magad állítod össze, amilyenre szeretnéd, ami a saját stílusod, a Te Saját Öröknaptárad. 
Ezt a Mosolygós Öröknaptárat bármikor magaddal viheted az útra, mindig veled tart! Én jelenleg itthonra használom, használni fogom majd jövőre is. Tényleg nagyon hasznos és mindig kéznél van, bármikor előveheted és hasznodra fog válni. Különösen jó hatással van ránk, akik szeretnek írni, a gondolataidat is beletudod írogatni, igazi terápiát ad neked. Én nagyon élveztem és tetszett hogy én magam állíthattam össze úgy, hogy változtattam rajta egy kicsit, de nekem így tetszett/tetszik meg a legjobban, ám bármikor tudok rajta változtatni ami nagyon szuper! Ami még tetszik benne, hogy tényleg olyan mint egy könyv! Persze, ha te nem akarod, akkor nem muszáj mindet egyszerre beleraknod, elég annyi amennyit te szeretnél, amire szükséged van.

KlaudiBlog Tulajdona

 

KlaudiBlog Tulajdona

Többféle matricát is lehet rendelni mellé, illetve korongokat és az előlapját, tehát a borítót is te magad tudod kiválasztani, amelyik neked tetszik, szimpatikus. Választható Bullet Journal csomag, színezők is vannak, ha szeretsz színezni akkor rendelhetsz mellé. Van Receptkönyv is, melyet szintén tudtok rendelni nála.

KlaudiBlog Tulajdona

Örökmosolynaptár tartalma ha ezt rendeled meg:
✔️Laminált borítólapot és hátlapot kapsz
✔️Könyvjelző
✔️8db korong(én a szíveset választottam ki)
✔️2db boríték
✔️Segédlet 
Bogival az Instagramon keresztül találtunk egymásra egy kihívás keretében. Szerintem ha nem vettem volna részt ebben a játékban, akkor sose ismerkedünk meg. Bogi, aki a Mosolygós Mondatok, A MosolyNaptár megálmodója! És ez nem minden, a Hálafüzetet is ő találta ki! Nagyon kedves, türelmes és szimpatikus személyiség és tényleg egy igazán mosolygós csajszit ismerhettem meg a személyében. Természetesen a Mosolynaptárban voltak/vannak személyek akik szintén részt vettek a megalkotásban, a megvalósításában. Innen is hatalmas gratuláció nekik is! Mert tényleg nagyon szép lett, gyönyörűen meg lett alkotva, tervezve és nagyon egyedi lett! Nekem ez az első öröknaptáram és abszolút nem bántam meg, a jövőben alaposan ki akarom majd tölteni, mert idén nagyon kevés időm volt rá sajnos. Természetesen írogatok bele, még ha nem is naponta, de pont ez az, hogy nincsenek benne határidők, sem pedig évek, napok, hónapok és tényleg bármikor előveheti az ember és írhat bele amikor csak szeretne, tud is és kell is hogy írjon. Egy Igazi társunk lesz az öröknaptár. Ha rendelsz/rendeltél mellé színezőket is, az is egy kikapcsolódást nyújthat a számunkra, legalábbis nekem kikapcsolódást nyújtott/nyújt és az alapján is ki lehet színezni, amilyen a hangulatod, de természetesen ahogy te szeretnéd, ahogyan neked jól esik.
És ez nem minden! Bogi sikeres interjúkat és  Podcast-okat is csinál, így lehet tőle olvasni, hallgatni is. Látogassatok el a Youtube, Instagram, és a Spotify oldalára is!
Mosolygós Mondatok elérhetőségei, illetve megrendelni is itt tudjátok, de érdemes felvenni vele a kapcsolatot elsőre, hogy a rendelésed biztos legyen! 🙂
Neked már van Öröknaptárad vagy bármilyen Naptár/Naplód? 
Mit szeretsz a legjobban egy naptárban/naplóban és mi az ami nem hiányozhat belőle? 
Klaudi
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Visszajelzés
guest
7 hozzászólás
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Eszter

Annyira imádom az ilyen kis könyves naptárakat. Sajnos alapból nem sokáig szoktam őket használni, mert nem cipelem magammal mindig, stb, de ettől függetlenül nagyon szeretem az ilyesmiket. Igazán jót választottál, gyönyörű, hasznos és látom bőségesen van minden féle témában oldal benne. Használd egészséggel <3

Ninaa

Én is gondolkoztam Bogi öröknaptárján, mert nagyon tetszik ez az egész váltogatósdi. Nagyon jól néznek ki a lapok, a matricákat pedig egyszerűen imádom :3

Köszönjük ezt a nagyon tartalmas ajánlót, hogy bemutattad az örök mosolynaptárad ? nagyon várom, hogy láthassam azt is, hogy te hogyan alakítod ki :3 Remélem abból is láthatunk majd ^^.

Jakó Judit

Szuper, öszeszedett bejegyzés lett. Gyönyörű kivitelezés, és tényleg hasznos tartalmakkal, és lehetőségekkel van tele. Köszi az ajánlót! 🙂

Vivi

De jópofa! Nagyon szép és ötletes! ?

Bernadette

Köszi az ajánlót! Érdekes naptár, ha vagy 20 évvel fiatalabb lennék, biztosan ilyet választanék, de így maradok a határidőnaplónál.

Kitti

Nagyon szép ez az öröknaptár ? A bejegyzésed ismét szuper lett ??

Virgínia Virág

Én annyira szeretem az ilyen dolgokat ?? nagyon szuper bejegyzés lett ♥

7
0
Would love your thoughts, please comment.x