Kezdőlap Interjú Interjú Recept Kapcsolat
2023. 09. 03.     Klaudi    Ajánló     9 komment

Eleinte én sem voltam teljesen oda a sorozatért, sőt! Kifejezetten nem tetszett, sem a grafikája, sem a története. Ám, a párom kíváncsi volt rá, aztán megnéztem vele pár részt és mit ne mondjak, nagyon megtetszett! Igen, ez az animációs sorozat főleg kisgyermekeknek, tiniknek/kamaszoknak és animéseknek szól főleg. Bár kisgyerekeknél meg gondolnám a nézését, mert a 4 évadtól már kezd kicsit sötét irányt venni a sorozat.

Történet Röviden:
Párizsban játszodik, Marinette egy átlagos iskolás tinilány és az osztálytársai, valamint szerelme Adrien egy iskolába, egy osztályban járnak. Ez nem minden, ők azok kik titokban szuperhősök, hogy megmentsék Párizst és lakóit, valamint legyőzzék a főgonoszt, a Halálfejt. 

A két szuperhősünk a talizmánok segítségével változnak át és lesz képességük, erejük hogy legyőzzék az ellenségeiket. Katicabogár az alkotásé, míg Feketemacskának a rombolásé, ám ez függ a kwami -k képességeiktől. Marienette kwamija Tikki, míg Adrienné pedig Plagg. A személyiségük olykor megváltozik, még az általágos életüket is megváltoztatják, mint viselkedésileg, személyiségileg sokat fejlődnek, valamint a barátaik, mellékszereplők is sokszor felbukkannak és szerepelnek.

Egy kis érdekesség: Nem ismerik fel egymást a két szuperhős, míg a Feketemacska oda van Katicáért, fordítva ez nincs így. Nem árulhatják el egymásról, hogy ki-kicsoda, mert akkor megszegnek egy súlyos szabályt és ki tudja, hogyan végződne az egész szituáció. Ám, mikor nem szuperhősök, hanem átlagos tinik, akkor pedig Adrien nem kedveli Marinettet, míg a lány oda van a fiúért. Bár érthető is, mert a személyiségük teljesen megváltozik mikor megmentik a várost, míg átlagos életet élve pedig teljesen másak egymás iránt. Tehát, pont ellentétes.

Már tart az 5.évada, amit még régebben lezárásnak szántak volna, ám mégis kap még 3 évadot, így összesen 8.évadra bontják, eddig van tervben jelenleg. Vajon, hogy alakul a két szuperhősünk sorsa? Megtudják valaha egymásról, hogy kik ők?

Ti néztétek/nézitek a sorozatot?
Halottatok róla? 

 

Klaudi

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Visszajelzés
guest
9 hozzászólás
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Wikka

Nekem tetszik ez a sztori, lehet elkezdem majd nézni

Fekete-Virág V

Nem hallottam még róla, úgyhogy köszi az ajánlót. Én alapjáraton nem vagyok oda az ilyen dolgokért, de a sztori alapján jónak tűnik ☺️☺️

Eszter

Őszintén azt hiszem hallottam már róla, de még belemerülni nem sikerült, nem is néztem még. Biztosan jó kis sztori és sorozat lehet, lehet a jövőben szánok rá időt 🙂

Vivi

Már hallottam róla, de még nem láttam. Viszont szerintem nagyon aranyos, lehet, hogy majd megnézek 1-2 részt.☺️

Kitti

Nagyon izgalmas a története ???? Vártam mikor fogsz írni róla ???????? Nagyon jó ajánló lett ????

Jakó Judit

Hakkaottam róla, de még nálam. Egyébként egész jónak tűnik. Szuper írás lett, és köszi ezt az ajánlót.

Manó

Nekem annyira nem jön be ez a mese… akárhányszor ment is a tévében (ha otthon vagyok, amugy laptopon filmezek), akkor el is kapcsolok… de az azért jó, hogy vannak olyanok, akiknek tetszik és követik a részeket; jót írtàl ????

Ninaa

Nem lehet egy rossz mesefilm, köszi az ajánlót, kedvet kaptam hozzá 😀

9
0
Would love your thoughts, please comment.x