Kezdőlap Interjú Interjú Recept Kapcsolat
Kapcsolat/elérhetőség

A blogomat/oldalt 2019-ben hoztam létre, az elején inkább csak jegyzeteltem és még csak fel sem merült bennem a blog mint “lehetséges” opció, hogy ide írjam ki az eddig írt gondolataimat, véleményeimet és ami a hallássérültségemmel kapcsolatos. Azóta is lelkesen és szeretettel írok, noha néha előfordult már hogy voltak szünetek a blogolásban, de nem azért van ez, mert nem szeretek írni, hanem mert egyszerűen úgy éreztem hogy kell egy kis szünet, aztán feltámadva a hamvaimból folytattam. Szóval, ne lepődjön meg senki, ha olykor nincs bejegyzés egy ideig.

Sokat gondolkoztam, hogy hol is kezdjem el, mivel még nem nagyon blogoltam, sőt szinte sosem tettem. Egyszer ha próbálkoztam vele, de az inkább minden volt csak nem egy normális blog, így töröltem is, mert akkor még úgy éreztem nem menne nekem. Gportálon voltak oldalaim, tehát annyira idegen nem volt a számomra mégsem, de mégis új élményt adott nekem a WordPress.  A címen nagyon agyaltam mi is legyen, végül a párom segítségével amiért mindig is hálás leszek neki❤️, hogy engem ebben támogat és ő találta ki nekem a blogom címét, így született hát meg a Klaudiblog.

Hogy miért hoztam létre a blogot és mi a célom vele? Jó kérdés, mint fentebb is írtam először csak le jegyzeteltem a gondolataimat a mobilomba és fel sem merült bennem, hogy már szinte úgy írom őket, mintha egy bejegyzés lenne. A másik hogy észrevettem, hogy nem sok hallássérült blogol és nem csak hallássérült témában kezdtem el írni, mint észrevehető, mert nem akartam hogy csak erről szóljon az oldal. És hogy látják az emberek, hogy nem kell félni tőlünk, ugyanolyan emberek vagyunk, mint bárki más, mint egy egészséges ember, csak a hallásunkat vesztettük el, de segítségünkre van egy eszköz ami által hallhatunk. A blogot elsősorban ugyebár magamnak írom, miután kikerülnek a bejegyzéseim, általuk segíteni szeretnék  másokon és a sorstársaimon is, hogy ne adják fel! Valamint, hogy bátran blogoljanak ők is hallássérültként, mert nincs egyforma hallás, életmód, ember. 

 

Már megkerestetek egy páran, továbbra is fenn áll hogy, ha bármiben segítségedre lehetek(például iskolai tanulmányok, kitölteni egy kérdőívet hallássérültekkel kapcsolatban stb.) vagy esetleg szívesen együttműködnél velem, akkor keressetek meg bátran ezen a e-mail címen, illetve instagramon, facebookon: 
E-mail: klaudiblogol@gmail.com
Facebook: Klaudiblog
Instagram: Klaudiblog
Twitter: klaudiblog

 

Ha tetszett valamelyik bejegyzésem vagy posztom itt vagy az instagramon nyugodtan kommentelj. 

Klaudi